Uyuşturucuyla mücadele

Uyuşturucu ile mücadele toplantıları

Uyuşturucu ile mücadele konusunda Vakfımız, yerel yönetimle bütünleşik bir çalışma yürüttü. Bu çalışma kapsamında Eminönü bölgesindeki tüm orta dereceli okullar toplantılar düzenlendi.

Uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan korunma yöntemlerinin öğretilmesi amaçlı bu toplantılarda konusunda uzman kişiler bilgi verdiler. Konferans ekibinde AMATEM bünyesinde hizmet veren bir hekim, Narkotik Şube’de görevli bir uzman, bir eğitimci yer aldılar.

Uy uşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında aileler de bilgilendirildi. Broşürler dağıtıldı. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamaya yönelik bu çalışmalar, tüm okulları kapsayan resim, şiir e kompozisyon yarışmalarıyla sonuçlandı.

Öğretmenlerden kurulu jürilerin yaptıkları değerlendirmeler sonunda takdire değer bulunan şiir, resim ve yazıların sahipleri ödüllendirildi.

Vakfımızın farkındalık oluşturmak amaçlı bu çalışmalarına bağlı düzenlenen yarışmalarda ilk 10’a giren çalışmalar Eminönü bölgesinde farklı salonlarda sergilendi. Bu etkinlik de Vakfımızın sosyal ve kültürel içerikli örnek çalışmaları arasında yer aldı.

Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928